Over ons

 

 


Wim Visser en Karel Sanders

Informatie over de stichting Vrienden van SV Wippolder:

Na een afsluitend etentje met alle trainers van SV Wippolder eind juni kwam ter sprake dat er het afgelopen seizoen (2009-2010) wel heel veel was afgelast en dat met name de jeugd daar flink de dupe van geworden is. Niet alleen veel wedstrijden werden afgelast maar ook heel veel trainingen. Het zure was dat voetbalverenigingen met kunstgras minder last hadden van afkeuringen en dankzij het kunstgras lekker konden trainen en voetballen.

Jammer is dat SV Wippolder één van de weinige verenigingen binnen Delft is zonder kunstgras en dat hier 750 leden waarvan 430 jeugdleden tijdens afgelastingen last van hebben.

Tijdens het afsluitende etentje hebben Karel Sanders en Wim Visser toen besloten daar verandering in te brengen en zich in te gaan zetten voor kunstgras voor SV Wippolder.

In eerste instantie richtten alle plannen zich alleen op het kunstgras voor SV Wippolder, maar al snel bleek dat er nog veel meer nodig was. Zo viert SV Wippolder over een paar jaar het 100 jarig bestaan en zijn er nog meer ondersteunende activiteiten nodig. Samen met het bestuur van SV Wippolder hebben Karel en Wim toen besloten de Stichting Vrienden van SV Wippolder op te zetten. De bedoeling van de stichting is het steunen van SV Wippolder bij projecten waar veel geld voor nodig is. De stichting zal dit gaan realiseren door een groot aantal geplande acties waarvan de pennenactie de eerste is.

Buiten de diverse acties die op stapel staan, kan men ook vriend van SV Wippolder worden door € 10 te doneren aan de Stichting vrienden van SV Wippolder. Inschrijven kan via de knop vriend worden links in het menu

Buiten de acties en de donateurs is de stichting ook druk op zoek naar sponsoren, deze sponsoren verkrijgen een plaatsje met link op de site en zullen op ondersteunende formulieren van de acties vermeld worden. Opgeven als sponsor kan via de knop Sponsoren links in het menu

 

Met vriendelijke groet,

Karel Sanders en Wim Visser

Klik hier voor de aanbevelingsbrief van Hans Prade Voorzitter van SV Wippolder.

 

Stichting "Vrienden van SV Wippolder":

KvK Den Haag: 51102080

Voorzitter: Karel Sanders
Secretaris: vacature
Penningmeester: Erik Westerhof

Postadres:
Burgemeester Scholtenstraat 6
2645 NL Delfgauw
 

info@vriendenvanwippolder.nl

Home

Stichting Vrienden van SV Wippolder wordt mede mogelijk gemaakt door Wim Visser Automatiseringen