Pennenactie kunstgras voor SV Wippolder

 

 

Wippolder is één van de weinige voetbalverenigingen binnen Delft zonder kunstgras. Als gevolg hiervan zijn er in het seizoen 2009/2010 een record aantal afgelastingen van wedstrijden en trainingen geweest, waardoor met name de jeugd veel voetbalplezier gemist heeft.

Zorg dat we daar snel van af zijn en steun Wippolder zodat we ook hier kunstgras kunnen realiseren.

Wanneer is de actie gestart?
Op woensdag 13 oktober is de pennenactie "Kunstgras voor SV Wippolder" van start gegaan, de actie starte om 16:45 uur (tussen de MF en F training). Op het hoofdveld werden de eerste pennen uitgereikt aan een aantal bestuursleden van SV Wippolder en werden de enveloppen uitgedeeld met per speler een pen en een formulier, ook werd een korte uitleg gegeven over de actie.

Wat houdt de actie in?
De eerste actie zal de pennenactie voor kunstgras zijn. Alle jeugdspelers ontvangen 1 pen en een lijstje waarmee ze langs familie, vrienden en bekenden kunnen gaan. Wanneer de familieleden en vrienden of bekenden de kunstgrasactie willen steunen kunnen ze 1 of meerdere pennen aanschaffen. De pennen kosten € 2,00 per stuk, de opbrengsten zullen ten goede van de kunstgrasactie komen. Zorg dat we snel een leuk bedrag bij elkaar hebben, steun de actie en koop 1 of meer pennen. Voor het team wat gemiddeld het meeste geld ophaalt wacht een leuke prijs, dit is ook het geval voor de speler die het meeste geld weet op te halen.

Waar en wanneer kunnen de lijstjes ingeleverd worden?
De ingevulde lijstjes en het verzamelde geld kunnen ingeleverd worden in de kantine van SV Wippolder op woensdag 27 oktober en woensdag 3 november van 15:30 - 19:00 uur, leden van de Stichting Vrienden van SV Wippolder bezetten dan een aantal tafels waar de lijstjes en het geld omgezet kunnen worden in pennen. Buiten de hierboven aangegeven inlever momenten zullen nog een aantal inlever momenten volgen.

Is er niet heel veel geld nodig voor kunstgras?
Ja, er is heel veel geld nodig voor kunstgras. Ga er vanuit, dat 1 kunstgras veld rond de € 450.000 euro kost, uiteraard zullen we met deze actie dit bedrag niet bij elkaar sprokkelen. Bovendien zijn de velden van de gemeente en is het vaak niet handig zelf de velden aan te schaffen. Het bedrag wat wij met de actie ophalen dient echter als steun in de rug voor SV Wippolder, bovendien versterken de actie(s) en het geld de onderhandelingspositie van SV Wippolder richting de gemeente. 

Met vriendelijke groet,

Karel Sanders en Wim Visser

Wil je een "extra" pennenactie formulier downloaden klik dan hier

Home

Stichting Vrienden van SV Wippolder wordt mede mogelijk gemaakt door Wim Visser Automatiseringen